GEZOCHT! Beginnende FASHION modellen

Uitgaanskleding.com is continu op zoek naar beginnende modellen voor verschillende soorten sexy Fashion productfoto's. Leggings, Shirtjes, Rokjes enz. (geen lingerie of badmode).

Opdrachtomschrijving:

Van een groot aantal kledingstukken worden door de leverancier geen productfoto's meegestuurd. Die moeten we dus zelf maken en daar hebben we jou voor nodig. Productfoto's zijn stills en je hoeft dus niet te lopen. Daarnaast gaat het bij productfoto's meer om duidelijk mooie foto's en minder om het artistieke. Het is voor beginnende modellen dus een perfecte, relatief makkelijke klus! 

Je uiterlijk:

 • Leeftijd tussen de 18 en 28 jaar
 • Lengte tussen 1.60m en 1.80m
 • Maten (bij benadering)
  Maat 36-38 
  Heupen tussen 85-100 cm
  Taille tussen 60-75 cm 
  Borst tussen 85-95 cm
  Cupmaat B, C
 • We zoeken meiden die stralen voor de camera

Je persoonlijkheid:

 • Je voelt je sexy en je weet dat uit te stralen
 • Je kunt tegen een beetje kritiek en volgt goed aanwijzingen op

Uitzondering:

Voldoe je niet aan bovenstaande eisen maar denk je toch dat je het aan kunt? Mail ons dan gewoon en misschien vinden wij dat ook. 

Aanmelden:

Stuur jouw email met foto's naar : modelgezocht@uitgaanskleding.com

Voeg de volgende informatie toe: 

 • Duidelijke foto's van je lichaam en je gezicht.
  Zorg ervoor dat de foto's een goede indruk van je geven. Liever te veel foto's dan te weinig. Ajb geen onduidelijke foto's met de webcam of vakantiekiekjes. Vraag aan een vriend of vriendin of hij/zij een paar duidelijke foto's van je maakt. Wees niet bang dat je de foto's zelf niet supermooi vindt, daar kijken we doorheen. We zijn immers op zoek naar startende modellen.
 • Je leeftijd, lengte en maten
 • We vinden het ook leuk als je iets over jezelf vertelt en waarom je reageert/dit wilt doen.

Je krijgt direct een bevestiging dat je aanvraag is binnengekomen. Binnen 1 week hoor je of je geschikt bent voor onze kleding.

Vergoeding:

Je krijgt je reiskosten vergoed, lunch, 1 kledingstuk (uit de shoot) en alle foto's. In principe is de opdracht op tfp basis maar als je een kleine vergoeding eist omdat je denkt dat je zo goed bent, zet dat dan in de mail en kunnen we het overwegen : )

Succes en misschien tot snel!

Uitgaanskleding.com

 


Accepteren

Bezoekers krijgen een cookie om de gebruikerservaring te verbeteren, nooit om andere redenen.